FUKK talks: Jesper Fabricius (Space Poetry)

Det er med stor glæde, at FUKK (forenede uafhængige københavnske kunstnere) kan invitere den legendariske Jesper Fabricius ud til deres værksted til en artist talk, der skal omhandle Fabricius’ egen karriere, og ikke mindst, hans erfaringer med Forlaget Space Poetry.

OM JESPER FABRICIUS OG SPACE POETRY
Jesper Fabricius, f. 1957, dansk billedkunstner. Jesper Fabricius debuterede som billedkunstner 1979 og blev uddannet som filmklipper på Den Danske Filmskole 1987-91.

Som billedkunstner arbejder han med et bredt felt af medier: eksperimentalfilm, installation, ready-made, maleri, fotografi, grafik, collage og tegning. Men selvom udtryksmidlerne er mange, er der en gennemgående intention i Fabricius’ værker, hvori han bl.a. arbejder med forholdet mellem forestilling og realitet og med, hvordan betydninger ændres, alt efter hvilken sammenhæng de indgår i.

Siden 1980 har Jesper Fabricius drevet Forlaget Space Poetry, der udgiver kunstnerbøger. Desuden har han siden 1981 s.m. billedkunstneren Jesper Rasmussen (f. 1959) og grafikeren Åse Eg Jørgensen (f. 1958) udgivet kunsttidsskriftet Pist Protta.

Vigtigheden af Space Poetrys eksistens, og dens evige eksperimentering med hvad kunstpublikationen er for en størrelse, kan ikke understreges nok. Eventet er åbent for alle, og vi inviterer alle til at komme ud til en spændende og inspirerende artist talk. Eventet er på dansk, denne gang.

www.jesperfabricius.dk
www.spacepoetry.dk

www.facebook.com/events/713795568712467
www.fukk.dk