Mellemværende @ BETON art space

Fernisering på Søren Bjørns udstilling Mellemværende og lancering af bogen Force Majeur, samt live DJ-set af Carl Martin Fauerby d. 17.10 på BETON, Prags boulevard 43, København.
Med udgangspunkt i det mobile projektrum [ift.]s profil spørger udstillingen med Søren Bjørn ind til de grundlæggende strukturer og oplevelser af ‘udenfor’ og ‘indenfor’: hvordan spiller relationerne mellem intention, værk, rum, beskuer, institution og offentlighed sammen til at skabe og nedbryde betydningsrum?

Titlen Mellemværende bliver således både udtryk for en undersøgelse af de relationelle konstitutiver, der udgør en betydningsverden, og for den enkeltes udestående med disse.

Force Majeure
Fernisering på Mellemværende er også lanceringen af Force Majeure, et udstillingskatalog om de udstillinger som [ift.] kuraterede i 2013, og om den række af besynderlige hændelser som projektrummet i sammen periode kom ud for
– kataloget vil være gratis til ferniseringen.

Bogen lanceres til ferniseringen af Søren Bjørns udstilling Mellemværende, som har [ift.]’s kuratoriske praksis som omdrejningspunkt. I kan læse mere om udstillingen her: www.betonartspace.com/Mellemvarende-Opening-17-10-2014

Se også: www.facebook.com/events/770675762968487

I kan læse mere om [ift.] her: http://iftkunst.dk

Mellemværende V./ Søren Bjørn er den 3. udstilling i Sediments, BETONs række af materialiserede interviews af den danske projektrumsscene.