PB43 præsenterer … 2013

Ny festival dukker op på gammel fabriksgrund – og byder bl.a. på eksklusive koncerter med Murder, Alcoholic Faith Mission, Frisk Frugt, Silver 6, Lower, Before The Show, Maskinvåd, SVIN og Kostcirkeln & Mads Beldring …

PB43 præsenterer plakat

Siden 2010 har fabriksgrunden på Prags Boulevard 43 på Amager, under navnet PB43, huset en mangfoldig skare af iværksættere, kunstnere, værksteder og foreninger. Nu har den nystiftede Musikforeningen PB43 taget initiativ til én-dags festivalen ”PB43 præsenterer…”, som finder sted lørdag d. 11 maj.

Se mere på Facebook | PB43 præsenterer …

FORSALGET er startet på http://tinyurl.com/ckre6mm

I de gamle, rustikke produktionshaller og i et stort cirkustelt kan publikum bl.a. opleve en sjælden koncert med Murder (det er duoens første koncert på dansk jord i næsten 2 år og sandsynligvis den sidste i lang tid) og Alcoholic Faith Missions eneste Danmarks-koncert i 2013. Derudover kommer Thulebasen, som spiller både nyt og gammelt, CTM vil følge op på succesen fra By:Larm, og Rumpistol vil lade electronicaen flyde ud over den gamle fabriksgrund.

Et af målene med PB43 præsenterer… er at skabe samarbejde og sammenhold mellem aktørerne i lokalområdet omkring Prags Boulevard 43, og derfor er en stor del af det musikalske indhold, på en eller anden måde, knyttet til Amager. Om det lokale islæt udtaler Kasper Find fra arrangørgruppen:
”PB43 præsenterer… har til sigte at give publikum en fantastisk oplevelse med god musik i anderledes omgivelser, men vi vil også gerne være med til at løfte lokalområdet – både kulturelt og socialt. Det skal gerne blive en naturlig del for resten af København at tage over broerne til Amager for at høre musik eller opleve anden kultur, og vi håber at vi med vores fest kan bidrage til det. Og samtidig få opbygget et lokalt netværk, som for fremtiden kan arrangere lignende begivenheder på Amager for hele byen.”