LYDLØS FROKOST

Til den første LAK Festival for nordisk lydkunst opstod idéen om at afholde en lydløs frokost med høreværn og nærvær i Prags Have. Det resulterede i to frokoster for 24 personer, med lyriker Morten Søndergaard som dertil inviteret frokosttaler. Sidenhen er der blev afholdt en række lydløs frokoster i forskelle anledninger blandt andet til Københavns mangfoldighedsfest Smag Verden, workshop om Svendborg fremtid, afslutningsmiddag til en kunstudstilling i Hamborg. Antal gæster har varieret fra 24 til 120 personer. Menuen været det danske køkken til vegetar og Nordafrikansk. Forskellige medlemmer af PB43 er løbende ind over projektet i samarbejde med forskellige eksterne samarbejdspartnere således at hver lydløs frokost har en unik tilgang til sit tema og altid formår at overraske og giver anledning til refleksion.

Initiativtagere og konceptudvikling: Steen Andersen og My Lambertsen.

Til Smag Verden i samarbejde med Copenhagen Cooking var konceptet kort fortalt:
Under temaet ”måltidet som ritual” inviterer vi til Lydløs Frokost med nærvær og høreværn. Hvordan opleves det, når et velkendt socialt ritual som frokosten opbrydes? Når omgivelsernes lyde afskærmes, og man kun hører kroppens egne lyde, som til dagligt nedtones eller overdøves?
Vi byder på lydløs frokost, hvor Du har mulighed for at vende høresansen indad og få en sanselig oplevelse udover det sædvanlige.
Dagens frokosttale vil omhandle spiseritualer som poesi og maden vil være tilberedt af vores marokkanske gæstekok.
Gæsterne opfordres til at komme i søndagstøj inspireret af billedet: Hip, hip, hurra! (Krøyer)

Læs mere på: http://cargocollective.com/mylambertsen/Lydlos-Frokost-Silent-Lunch

For mere info / booking: kontakt@pb43.dk