FORLAGET PB43

I april 2012 udgav forlaget sin første bog Byen Bliver Til – En Urban Håndbog. Forlaget og bogen blev samme år nomineret til Årets Innovative Projekt. Bogen omhandler etableringen af PB43 og de visioner og mange erfaringer som der det sidste årti er blevet oparbejdet i det københavnske projektmiljø.

Siden har forlaget udgivet bøgerne Fixerummet der fik hjul, Garagekultur, Byhavekultur, og bogen Developing Architecure – Learning From Sierra Leone som vandt Arkitektforeningens Arne Jacobsen pris Årets Arne 2014.

Forlaget PB43 vil med sine udgivelser forsøge at rykke ved og skabe debat om brugen, udviklingen og forståelsen af byen. Det sker ved at være en platform og mulighed for dem med den gode historie, mange erfaringer, visioner og idéer. Forlaget er et demokratisk værktøj der tillader projektmagere, iværksættere, kunstnere, arkitekter, designere, studerende og andre med en professionel og/eller personlig interesse for byen og dens mennesker at få deres stemme hørt igennem et respekteret medie og en omfattende distribution.

Kontakt forlaget: kontakt@forlagetpb43.dk
Web: www.forlagetpb43.dk
Facebook: www.facebook.com/ForlagetPB43
Priser og nomineringer: Året Arne 2014 (Arkitektforeningen), Årest Innovative Projekt (KPH).