Kunstnergruppen FUKK optager nye medlemmer d. 26. maj 2012.

Kunstnergruppen FUKK optager nye medlemmer d. 26 maj 2012.

HVEM er vi:
FUKK er 10 Forenede Uafhængige Københavnske Kunstnere, som arbejder i så forskellige medier, som installationer, videokunst, digte, musik, billedkunst, kunstfotografi og performance. Vi er selvfinansierende og betaler pt. et månedligt kontingent på 100 kr. som stiger når vi får lokaler.

HVAD er vores mission :
Vi udstiller 2 gange årligt, og har haft vores første forårsudstilling ”Merely Abandoned” på Vesterbro. Vores fremtidige målsætning er at skabe en ambitiøs, alternativ kunstskole med 40 årlige tværæstetiske workshops, og knytte en fast mentor til hver enkelt kunstner. Vi har netop ansøgt Statens Kunstråds pulje til tværæstetiske projekter.

HVORDAN ansøger du:
Skriv 8 linjer om, hvilken form for kunstner du er og brug et A4 ark (max 2000 tegn) på at beskrive et kunstnerisk projekt, som du brænder for. Hvad har inspireret og motiveret dig til at arbejde med netop dette projekt ? Hvilket medie skal det udtrykkes det i, og kunne det skabes til et andet medie?
Den kommende ansøgningssamtale baserer sig på en dialog om dette projekt, hvor vi beder dig om at præsentere og medbringe et objekt fra dit projekt. Det kan f.eks. være: En lyd, nogle linjer fra et digt, en tegning, et filmklip.

HVAD forventer vi:
En dynamisk og begejstret personlighed med brændende kærlighed til det at skabe, og viljen til at realisere et hav af visioner. Samt en stor lyst til at indgå i et kreativt fællesskab med et stort potentiale.

Ansøgningsfrist: 15. maj 2012 pr. email til gruppe@fukk.dk att: FUKK bestyrelsen.

Optagelses procedure: FUKK bestyrelsen afholder samtaler med udvalgte ansøgere udfra deres tilsendte projektpræsentation d. 26 maj på Laplandsgade 4, 3 sal, 2300 KBH. S, og derfra beslutter vi hvem, der optages.

Vi glæder os til at høre fra dig !

De bedste hilsner

FUKK bestyrelsen ( www.fukk.dk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *