Fixelancen kommer på Nationalmuseet – fejring i dag i Lille hal

I dag kan vi endelig afsløre en hemmelighed som nogle stykker af os længe har gået rundt med: Det mobile fixerum på vesterbro, Fixelancen kommer nemlig til april i Nationalmuseets
Permanente samling. Og til dem som ikke kender PB43’s indblanding, så har Petter Brandberg og Sigurd Elling fra WoodCouture stået for ombygningen og indretningen af de to ambulance til det mobile fixerum, og Steen Andersen har skrevet en del af bogen ”Fixerummet der fik hjul” om hele fxierumsprojektet, mens Forlaget PB43 har udgivet bogen. Sådan! Og en kæmpe tak til Michael Lodberg Olsen for i første omgang at have søsat fixerumsprojektet, og efterfølgende Illegal Magasinet.

Der er releasefest i dag kl. 16 i Lille Hal, BYGN. 5 af magasin #3 samt fejring af at Fixelancen kommer på Nationalmusset.

”I det øjeblik, Fixelancen triller ind over dørkarmen til Nationalmuseet, så indgår den i selskab med de mange andre genstande og kan også bidrage til andre store historier som for eksempel historien om rusmidler i Danmark,” udtaler overinspektør Christian Sune Pedersen.

DR Kultur: www.dr.dk/Nyheder/Kultur/Kunst/2014/03/14/073435.htm
Illegal Magasin #3 releaseparty: www.facebook.com/events/1422563471324846
Bogen Fixerummet der fik hjul: www.forlagetpb43.dk

Fixerum_1-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *