PB43 tilbyder grundejer Akzo Nobel at købe Prags Boulevard 43

Arbejdsfællesskabet PB43 AMBA sendte i dag grundejer Akzo Nobel et oplæg til en finansierings- og udviklingsplan for køb af ejendommen Prags Boulevard 43.

PB43 har siden 2010 haft den tidligere lak-fabrik på Amager som kreativ platform og tilholdssted. Stedets 6.400 m2 og fire store bygninger danner i dag rammen for et unikt tværfagligt samarbejde, der har resulteret i nytænkende projekter og produkter i tæt samspil med lokale og internationale partnere. Kontrakten med grundejeren Akzo Nobel om brug af ejendommen blev i 2012 forlænget fire år, til slutningen af 2016 – med ét års opsigelse.

Oprindeligt havde PB43 bestyrelse aftalt med den tidligere direktør for AKzo Nobel at der først skulle udarbejdes en finansierings- og udviklingsplan i 2015. Men eftersom Akzo Nobel har besluttet at fremskynde afviklingen af deres danske afdeling (tidligere Sadolin & Holmblad) satte de først i februar 2014 ejendommen til salg via ejendomsmægleren DTZ Egeskov & Lindquist. Kontaktpris: 15.000.000 kr.

Vi håber at kunne lave en aftale med Akzo Nobel om en “sælgerfinansieret handel” hvor Akzo Nobel har et sælgerpantebrev i ejendommen, mens PB43 afdrager kontaktprisen over en årrække. Det forventes dog at PB43 skal betale en del af kontantprisen når en evt. aftale indgås.

Vi afventer med spænding et svar tilbage fra Akzo Nobel.

@ Bestyrelsen, Arbejdsfællesskabet PB43

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *